Kyäni Nitro Xtreme

Kyäni Nitro Xtreme™


Erős alapokra építünk

A NitroFX – el kapcsolatos, jól megalapozott kutatásoknak köszönhetően a tartósítószerektől mentes Nitro Xtreme hatalmas lépésekben halad célja felé, ami a lehető legnagyobb mennyiségű természetes nitrogén - monoxid létrehozása az emberi testben. Első lépésként növeltük a nitrát mennyiségét, mivel a nitrát a nitrogén - monoxid képzésének legfontosabb eleme. Ezután hozzáadtunk más kulcsfontosságú elemeket is, amelyek nagy mértékben növelik az NO képződését és segítenek a testnek felhasználni azt. Ezek az alapvető összetevők - CoQ10, Magnézium, Cink, Krómium és Niacin - további jótékony hatással vannak az egészségre és általános jólétre.  Együttesen ezek az erőteljes alkotóelemek a mai piac vezető termékét alkotják a nitrogén - monoxid – képzésben.

Nitrogén monoxid…az élet molekulája

A legújabb felfedezések azt mutatják, hogy a nitrogén – monoxid(NO) az emberi élet egyik nagyon fontos résztvevője. Ennek eredményeként egyre nő a kereslet a nitrogén – monoxid termelést elősegítő termékek iránt. Az NO alapvető szerepet játszik a lehető legjobb egészség elérésében. Számos kutatás azt mutatja, hogy az NO képes megvédeni, karban tartani és megjavítani a test összes sejtjét. A Kyäni NitroFX piacvezető termék, mivel valós eredményeket mutat fel más termékek káros mellékhatásai nélkül.  

Első helyezett az optimális egészség terén

A nagy hatású termékek létrehozásában a Kyäni az élen áll. Ahhoz, hogy vezető szerepét megtartsa, újabb mércét állított fel a többiek számára…ez a Kyäni Nitro Xtreme.

Nitro Xtreme Q & A

Xtreme Flyer

 

 
 

“Képzeld azt, hogy…[a NitroXtreme] egy üzemanyag adalék…Minél magasabb az oktánszám, annál jobb a teljesítmény. Ha növeled a nitrogén – monoxid mennyiségét, csúcs-teljesítményt érsz el…”
—Dr. Qutab

“Mint érett, versenyképes atléta, csak olyan termékeket használok, amelyekkel természetes módon kerülhetek előnybe. A NitroXtreme ennél többet nyújt. Jobban érzem magam, mint valaha és verseny közben úgy érzem, mintha megfiatalodtam volna. Nemrég az egyik edzés alatt az elmúlt több mint 20 év legyorsabb idejét futottam. A leghihetetlenebb az egészben az, hogy másnap a testemben nyoma sem volt fájdalomnak!
-Mike Akagi, első helyezett a 60 év felettiek kategóriában, több mint 25 maraton résztvevője

“Atléta mivoltom sokmindenre megtanított. A két legfontosabb tényező, a fegyelmen kívül, az összpontosítás és felépülés. A Nitro Xtreme-nek köszönhetően mindkettőt átéltem. Ha szeretsz a végsőkig elmenni, ennek a terméknek nincs vetélytársa!”
-Jerome Davis - hatszoros világbajnok; az USC egyesület hírességek csarnokának tagja; a PAC – 10 egyesület az év sportolójának nevezte ki