Kyäni Sunset


Kyäni Sunset™

A nap végén a testnek felépülésre és feltöltődésre van szüksége. 

A Kyäni Sunset az egyetlen olyan termék, amely az E vitamin legerőteljesebb formáját és az Omega 3 zsírsavakat egyetlen termékben ötvözi, fontos energiaforrást alkotva.

Az Omega 3 zsírsavak jótékony hatásai évek óta ismertek. Mindemellett, egy olyan tiszta forrást találni, amelynek az ereje és hatékonysága megfelel az elvárásainknak, nehéznek bizonyult...legalábbis eddig a pillanatig. A Kyäni Sunset Omega-3 zsírsavai az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyítottan a rendelkezésünkre álló legtisztább Omega 3 forrás. A Kyäni Sunset már csak emiatt is az egyik legjelentősebb termék amit az étrendjéhez adhat.

A trópusi Annato bokor magvai tokotrienolokat tartalmaznak. A tokotrienolok az E vitamin tiszta forrásai, amelyek messzemenően meghaladják a vegyesüzletekben kapható E vtiamin változatait. A tokotrienolokkal végzett gyors kutatás feltárja ezek hatását a test sejtjeinek egészségére. A tokotrienolok ugyanekkor bizonyítottan csökkentik a koleszterint, segitenek az ideális vércukorszintet fenntartani és támogatják a szív egészségét.* 

Ez a tokotrienolokat és Omega 3 zsírsavakat tartalmazó összeállítás arra lett kifejlesztve, hogy hosszan tartó és jótékony hatással legyen az egészségre és jólétre. 

 

* Qureshi A., Qureshi N., Wright JJ., Shen Z., Kramer G., Gapor A., Chong YH., DeWitt G., Ong A. and Peterson DM., 1991. 'Lowering of serum cholesterol in hypercholesterolemic humans by tocotrienols (palmvitee).' Am J Clin Nutr, 53, 1021S-1026S.